maanantai 2. elokuuta 2010

Ihana kamala kesä!

Täydellisen pitkä loma, täydelliset kelit, täydellisiä paikkoja..., mutta kamalin loma ikinä! Nyt voi jo ilman itkua muistella kesäkuuta, kuinka ajattelin, että tästä tulee paras kesä ikinä. Pitkä loma yhdessä rakkaan ukkelin kanssa ja pieni vauva kasvaa mahassa. No jollain oli muita suunnitelmia meidän elämän kululle ja raskaus meni kesken. Kovasti asiaa itkettiin ja sitten siihen lisäksi veren vuoto ja 30 asteen helle, ei muuten ole mikään mieltä ylentävä yhdistelmä! Onneksi vuoto kesti vain noin 2 viikkoa ja nyt on jo olo suht normaali. Nyt vaan odotellaan ensimmäisiä kuukautisia, jotta tietäisi että kroppa on palautunut kunnolla.

Ylihuomenna meen vielä labraan, jossa tarkistetaan että raskaushormooni on kokonaan hävinnyt. Tietty mietin, että mitä jos oonkin uudestaan raskaana ja hormoonitaso onkin kohollaan...juu kyllä sitä kummasti alkaa elätteleen toiveita heti kun tuosta pahimmasta pettymyksestä ja surusta pääsi yli :) mitenhän tässä tilanteessa nuo ovulaatiotestit toimii? Mitä hormoonia se testi mittaa, jos elimistössä on raskaushormoonia niin reagoiko ovistesti siihen jotenkin? Tein nimittäin ovulaatiotestin noin 2 viikkoa keskenmenon jälkeen ja testin tulos oli positiivinen???? Meniköhän se testi vaan sekasin raskaushormooneista vai voiko noin nopeesti keskenmenon jälkeen olla ovulaatio? No eipä taas auta muu kun odottaa!!! Mä oon siinä niin hyvä....

Ihanaa päivää kaikille ja ihanaa lomaa kaikille niille onnellisille joilla se vielä jatkuu tai on jopa kokonaan edessä!!!! =)

1 kommentti:

  1. Voi surku, otan tosi paljon osaa! Hyvälle ystävälleni kävi äskettäin ihan sama juttu ja oli se aika raskasta. Onneksi osaat jo ajatella uutta raskautta, ja niinhän se on, että kun tärppäsi kerran niin aivan varmasti tärppää uudemmankin kerran!! Tsemppiä sinne :)

    VastaaPoista