keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tuntemuksia

Ja niitähän riittää! On epäuskoa, toivoa, pelkoa, jännitystä, iloa... nämä nyt ekana tulee mieleen henkisistä tuntemuksista. Toki näiden lisäksi on ihan fyysisiäkin tuntemuksia, masussa on välillä sellainen menkkamainen kipu, joka häviää yhtä nopeasti ku tuleekin, suoliston (ällöö) toiminta on vähän hitaanlaista, väsyttää, ällöttää, maha ihan turvonnu koko ajan...

Tuo ällötys on aika haastavaa, sillä oon muutenkin ollu sellanen, että välillä vaan jotku ruuat ällöttää. En pidä sitä nirsoiluna vaan oikeesti tulee paha-olo jos joudun syömään sellaista ruokaa mikä mua ällöttää. No nyt tää ällötys on vaan pahentunu, tällä hetkellä en kykene syömään mitään lihaa. Ennen kana oli mun herkku ruokaa ja nyt en pysty ees ajatteleen, et söisin kanaa. Yks päivä kävin mäkkärissä ostaan sen uuden Elmaco Pollo aterian ja kun pääsin kotiin niin otin sen kanapihvin pois sielt hampparin välistä!!!
Appelsiinimehu on mun ihan suosikkia, mun on pakko saada sitä ja jääpalat on oleellinen osa tätä herkku juomaa. Ennen siis join mielummin vaan vettä, mutta nyt aamulla ei tuu mistään mitään jos en saa mun lasia appelsiinimehua jäillä!

On muuten ihana huomata, että mulla on täällä virtuaalimaailmassa paljon tsemppareita, kiitos kaikille lukijoille kannustavista sanoista. Maanantaihin ei oo enää niin pitkä aika ku toissapäivänä oli ;) heh heh!

1 kommentti:

  1. No mutta nämähän on vallan lupaavia tuntemuksia. Mullekin on kaikki tuoremehut ja hedelmät maistuneet raskauden aikana enemmän kuin hyvin :). Äkkiä se viikonloppu kääntyy maantaiksi, pidän peukkuja!

    VastaaPoista