tiistai 31. elokuuta 2010

RV 7+1

Otsikkohan jo kaiken paljastaa, eli raskaana ollaan ja tyypin syke ja pussukka näky oikein hyvin :) USKOMATONTA!!!!
Olo on ollu tänään niin epätodellinen. Voiko kaikki kääntyä näin vaan paremmaksi. USKOMATONTA! Nyt ei oikein irtoo mitään fiksua tekstiä, joten palaan asiaan tarkemman kertomuksen kanssa illalla. Kiitos vielä kovasti teille kaikille, jotka tsemppasitte :)

4 kommenttia:

 1. Meinasin jo eilen illalla laittaa viestiä =) Ihana kuulla että kaikki on mallillaan.

  VastaaPoista
 2. Oi miten huippuihanaa!!! Onneksi olkoon koko sydämestä. :) niin se vain joskus on, että ikävä asia kääntyy megayllätykseksi. Elämä taitaa olla oikeasti kivaa!

  VastaaPoista
 3. :) juu tässä oli vähän mutkia matkassa ja eilinen päivä oli hyvin synkkä! Epäilivät, että olis ollu kohdun ulkoinen raskaus, mutta se ultralaite / ultraaja olikin ollut niin huono, että vika olikin siellä päässä!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, paljon onnea odotukseen!! Lueskelin hieman sun aiempia tekstejä ja sen myötä ymmärrän miten suurta onnea siellä nyt varmasti tunnetaan <3
  Löysin tänne vasta, kun mietiskelin meidän pienelle sopivaa nimeä - masukkia pohdin (ei kuitenkaan jäänyt) ja sitä sitten googlailin ketä muita löytyy. Samana päivänä oltiin ultrassa kuin tekin ja meidän kakkonen on nyt rv9+2 :)

  VastaaPoista