maanantai 23. elokuuta 2010

Maanantai

Huoh!!!! Nyt on käyty taas verikokeissa ja TAAS odotellaan. Neuvolaan soitto-aika, joka on klo 12-13 ja silloin toivottavasti kuulen, että kuinka paljon sitä raskaushormoonia mussa nyt on! vai onko sittenkään ollenkaan....Siihen on niiiiin pitkä aika. Jatkan kirjoitusta jahka kuulen tulokset. Kivaa uutta viikkoa kaikille!

No....verestä otettu raskaustesti näytti positiivista! Jee kai... tarkoitan nyt siis sitä, että edelleen tuo tulos voi olla siitä kesken menneen raskauden hormooneista ja jos siellä oikeesti joku kasvaa, niin ilmeisesti keskenmenon jälkeen kohtu on ollut koetuksella, joten tää uusi raskaus ei välttämättä kestä! Nää siis mun omia päätelmiä.

Neuvolaan soittaessani oma tätini oli varattu, joten hänen tuuraajansa kertoi minulle testin tuloksen ja hän varasi minulle lääkärin ja ultra-ajan. VASTA viikon päähän! Mä en kestä pää ehkä hajoo tästä tilanteesta!!!! Mutta siis ensi maanantaina on tarkoitus eka tavata neuvolantäti ja sitte lääkäri joka hoitaa ultrauksen. Nyt tekis niin mieli pistää satanen haiseen ja varaa aika yksityiselle varhaisultraan. Mutta jotenki en uskalla varata ku viimeksi tuli niin huonoja uutisia, joten nyt vaan pitää kärvistellä. Huoh viikko on ÄLYTTÖMÄN pitkä aika!!!!

6 kommenttia:

 1. Voimia tulevaan piinaviikkoon. Äkkiä se mennee ku keksit paljon mukavaa tekemistä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) tekis niin kovasti mieli alkaa fiilisteleen jo!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä odotteluun, pidän peukkuja hyville uutisille! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Elma! Kävin kurkkaamassa sun blogia, ihanaa että masusta kuului suloisia ääniä! :)

  VastaaPoista
 5. Muakin kovasti jännittää sun puolesta. Yritä jaksaa odotella! :)

  VastaaPoista
 6. Odottavan aika on ihan järkyn pitkä. :( Täällä pitäisi malttaa odotella seuraavia menkkoja alkavaksi ensi viikon perjantaina ja toivon siis aika kauhiasti etteivät ne alkaisi. Odottavan aika on pitkä...

  VastaaPoista