torstai 5. elokuuta 2010

Ristiriitaisia ohjeita!!!!

Nyt on sitte verikokeen tulokset kuultu ja raskaushormooni oli melkeimpä poistunut kokonaan ja kun vuotokin on jo lakannut niin kaiken pitäisi noin fyysisesti olla kunnossa.
Kummastuttaa kovasti, kun se lääkäri joka heinäkuussa ultrasi keskenmenon antoi ohjeeksi, että uutta vauvaa saa ryhtyä yrittämään heti kun siltä tuntuu ja tämän päiväinen lääkäri neuvoi käyttämään kondoomia, kunnes yhdet kuukautiset ovat tulleet!?!? Uutta raskautta ei suositella vielä, sillä kohdunseinämä ei välttämättä vielä jaksa uutta alkiota! No tää olis ollu musta aika tärkee tieto kertoa meille silloin heinäkuussa, sillä mehän ollaan jo yrityksiä laitettu meneen! Eihän siinä muuten mitään, mutta jos olisin tullu raskaaksi ja keskenmenon rasittama kohtu ei olisi jaksanut, niin siinähän olisi tullut taas keskenmeno!!!! :(
No nyt vaan sitten odotellaan niitä kuukautisia alkavaksi. Voikun alkaisivat vaikka heti!!!!! Tää on kyllä yhtä odottamista koko homma.

2 kommenttia:

  1. voi kurjuus. toivottavasti menkat tulevat pian, ja uusi rakkauspakkaus tärppää heti matkaan!

    Niin, ja mitä tulee edelliseen viestiisi, niin varmasti kannattaa käydä juttelemassa, jos yhtään siltä tuntuu. Se usein kummasti auttaa, kun saa miettiä itseä painavia asioita ulkopuolisen kanssa. Ja aika ammattitaidotonta porukkaa täytyisi olla, jos vaan kuittaisi surun vetoamalla teidän ikään. Haleja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti lohdutuksesta!!!! Aurinkoista viikonloppua sinulle! :)

    VastaaPoista